Facebook Twitter You Tube english Holanda

SPANISH EN LOCATIES

The Travelling Classrooms zijn georganiseerd door Spanish at Locations, een organisatie die nu al 15 jaar opereert in Costa Rica en Panama. Er zijn in totaal vijf locaties, die allemaal op dezelfde manier georganiseerd zijn. Het doel van onze organisatie is de kosten laag te houden om jullie, onze klanten, te verrassen met producten van hoge kwaliteit , goede faciliteiten en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Panama and Costa Rica Spanish

Onze visie (wat we doen)

We zorgen voor een inspirerende Spaanse taal en Cultuur ervaring in locaties die bekend staan om hun relaxte atmosfeer en de mooie natuurlijke en culturele omgeving. We willen bijdragen aan een betekenisvol bestaan door middel van investeren in projecten die onze gemeenschap (studenten, werkende, vrienden en fans) ziet als belangrijk voor de toekomst van onze planeet.

Missie (ons doel)

100% tevreden en gemotiveerde studenten die de Spaanse taal leren, hun zelf onderdompelen in een nieuwe cultuur en gemotiveerd en geinspireerd raken door de relaxte atmosfeer en de natuurlijke en culturele schoonheid van onze locaties.

>>> TOP